İsmail Küçükkaya'dan Muharrem İnce'ye eleştiri

Güncelleme:

Gazeteci İsmail Küçükkaya ile Muharrem İnce arasındaki mesaj polemiğinde Küçükkaya bugün sabah Çalar Saat programında İnce'ye bir kez daha yanıt verdi.

 Bugün FOX TV'deki Çalar Saat programında Muharrem İnce'nin hata yaptığını belirten Küçükkaya, CHP'nin 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri sürecini yönetemediğini söyledi. Küçükkaya, "Bugün olsa bugün yine yaparım. Muharrem İnce'nin açıklaması buz gibi haberdir" diyerek programının sonuna doğru ikinci bir açıklamada bulundu.

İsmail Küçükkaya, canlı yayına sosyal medyada da büyük yankı uyandıran mesaj polemiğine değindi. Küçükkaya, "CHP süreci yönetemedi. İYİ Parti'de aynı durumda. Bakın Kemal Kılıçdaroğlu ortalıkta yok. İnsanların hayal kırıklıklarını giderebilecek bir şey yapmıyorlar" dedi. İsmail Küçükkaya, programda şu ifadeleri kullandı:

Dün akşam bir klip yayınladı Muharrem İnce. Büyük olasılıkla CHP'nin genel başkanlığına yürüyen bir yola çıkıyor. Seçim gecesi sonuçlar belli olduktan sonra açıklama yapmadığı için eleştiren İnce, dün kameraların karşısına geçti. Bugün Çiğdem Toker'de o gecenin öyküsü yazdı. O gece aklına takılan soruları gündeme getirdi. Muharrem İnce'nin İsmail Küçükkaya'ya söylediği haberdir diyor. Ankara'nın en iyi, en etik, ahlaki kurallara en fazla uyan gazetecidir Çiğdem Toker.

"DÜN BİR HATA DAHA YAPTI"

Muharrem İnce dün bir hata daha yaptı. Biz kendisinden gazeteci arkadaşlarııza, emekçi kardeşlerimize daha kibar, daha saygılı olmasını bekliyoruz. TRT muhabirlerini, kameramanlarını bulunduğu ortamdan çıkarmasını kendisine yakışmadığını ifade ediyoruz.

İsmail Küçükkaya'dan Muharrem İnce'ye eleştiri - Resim : 1

"HABERDİR" HASHTAG'İYLE PAYLAŞTI

Küçükkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise yaptığı açıklamayayı '#Haberdir' hashtagiyle paylaştı.

Muharrem İnce'den ''adam kazandı'' açıklamasıMuharrem İnce'den ''adam kazandı'' açıklaması

İsmail Küçükkaya'dan Muharrem İnce'ye ''adam kazandı'' yanıtıİsmail Küçükkaya'dan Muharrem İnce'ye ''adam kazandı'' yanıtı

Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye sert sözlerFatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye sert sözler