Yandaş medya ağız birliği yapıp Erdoğan'ı yeni Atatürk ilan etti!

Yandaş medya ağız birliği yapıp Erdoğan'ı yeni Atatürk ilan etti!
Güncelleme:

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak ve Sabah gazetesi yazarları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk ilan etti. Yeni Şafak yazarı Karagül, Erdoğan için “Alparslan’dır, Fatih’tir, Yavuz’dur, Abdülhamit’tir, Atatürk’tür" derken, Sabah yazarı Bursalı "Atatürk'ün hedeflerini gerçekleştiren devrimci lider" dedi.

Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'de yüzyılların yürüyüşü başlattığını iddia ederek, “Peki ya milletimiz için, ya Türkiye için, ya Anadolu için, ya yüzlerce yıldır bu coğrafyada var olan siyasi zenginliğimiz için Erdoğan kimdir?” sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

İbrahim Karagül, “Alparslan’dır, Fatih’tir, Yavuz’dur, Abdülhamit’tir, Atatürk’tür. Bugün ne derseniz deyin, büyük tarih yürüyüşü ekseninden baktığınızda, geleceğin tarihi bunu böyle yazacaktır. Biz buradan bakıyoruz. Hiçbir zaman Washington’dan, Londra’dan, Brüksel’den ya da bilmem hangi başkentten bakmayacağız” diye yazdı.

Türkiye'yi durdurmak için siyasi kimlikleri açısından tek çatı altında olamayacak partilerin ve çevrelerin ortaklık kurduğunu belirten İbrahim Karagül, "15 Temmuz Türkiye’yi durdurma planıydı. Başarısız oldu. Ardından içeriden müdahale yerine dışarıdan müdahale başladı. Irak’tan terörle, Suriye’den PKK ve DEAŞ’la saldırıya geçtiler. O da başarısız olunca Doğu Akdeniz’den kovmaya, Ege’de boğmaya dönük bir planı servis ettiler. Bu çerçevede Arap dünyasında bir “Türkiye karşıtı eksen” oluşturdular. BAE ve İsrail’i bir araya getirdiler. S. Arabistan ve Mısır yönetimlerini o cepheye kattılar. Yakında Bahreyn gibi, Körfez ülkelerini de katacaklar” ifadelerini kullandı.

Sabah yazarı Bursalı:
"ATATÜRK’ÜN SAYDIĞI HEDEFLERİ TEK TEK GERÇEKLEŞTİREN EN DEVRİMCİ LİDER"

Sabah gazetesi yazarı Şebnem Bursalı ise dünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

Şebnem Bursalı “Eski Türkiye'de çeteler, vesayet, istikrarsızlık, tereddüt, engeller varken şimdi artık özgüven, itibar, yerli ve milli değerler ve yarınlara umut var. 19 yılı anlatırken aslında 200 yıldır sistemli şekilde özgüveni yıkılmak istenilen Türkiye'nin yeniden dirilişini de anlatmak mümkün. Atatürk'ün 10. Yıl Nutku'nda saydığı hedefleri tek tek gerçekleştiren, Cumhuriyetin özünü-ruhunu temsil eden lider olarak Tayyip Erdoğan'a neden devrimci dediğimi anlatabildim mi?” diye yazmıştı.

''Atatürkçüleri, Erdoğan'ın liderliği altında kenetlenmeye'' çağırdı!Fahrettin Altun'un eşi, TÜRGEV'in yöneticisi ''Atatürkçüleri, Erdoğan'ın liderliği altında kenetlenmeye'' çağırdı!

Seçiniz...