Barcelona'nın Lautaro Martinez için yapacağı gizli görüşme ifşa oldu

Barcelona'nın Lautaro Martinez için yapacağı gizli görüşme ifşa oldu
Güncelleme:

Barcelona yöneticilerinin Inter ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Arjantinli yıldız Lautaro Martinez'in menajerleriyle yapacağı transfer görüşme ifşa oldu.

İspanyol basını, Barcelona'nın yeni bir yıldız transferi hedefinde olduğunu ve bu ismin de Inter forması giyen Lautaro Martinez olduğunu ileri sürdü.

MENAJERİ İLE GÖRÜŞECEKLER

İddialar Lautaro Martinez'in iki menajerinin Barcelona yöneticileri ile bir araya gelerek ilk görüşmeyi yüz yüze yapacakları yönünde...

Katalan yöneticilerin Inter maçı için İtalya'ya gelecek olan Lautaro Martinez'in iki menajeri Beto Yague ve Rolando Zarate ile Milano'da buluşacakları iddiası İspanyol futbol gündemine bomba gibi düştü.

SERBEST KALMA BEDELİ 111 MİLYON EURO

Racing Santander'den 25 milyon Euro karşılığında 2 sezon önce transfer edilen Arjantinli 22 yaşındaki golcü, bu sezon Inter'in en büyük kozlarından biri konumunda.

2023'de bitecek sözleşmesinin serbest kalma maddesi 111 milyon Euro olan Martinez, İngiliz basını tarafından Manchester Cityli Sergio Agüero'nun varisi olarak adlandırılıyor. Kaynak: Sporx