Emenike'den iddialı açıklama

Emenike'den iddialı açıklama

Al Ain'e transfer olan Fenerbahçeli Emenike, "Golcülüğümden bir şey kaybetmedim. Attığım gollerle Arapları coşturacağım" şeklinde konuştu.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımına kiralanan Emmanuel Emenike açıklamalarda bulundu. Afrika basınına konuşan Nijeryalı golcü, sarı-lacivertli ekibin formasını giymenin bir onur olduğunu ve takımını hiç unutmayacağını söyledi.

Emenike, "Fenerbahçe futbolcusu olmayı kariyerimin sonuna kadar yaşatacağım. Ancak şimdi gitmem gerekiyor çünkü kariyerimde yeni bir meydan okumaya ihtiyacım var. Şimdi ayrılmak alabileceğim en iyi karardır. Fenerbahçe'ye ve bana inanan kişilere minnettarım. Fenerbahçe büyük kulüp, onlara yeni sezonda en iyi dileklerimi gönderiyorum" dedi.

Yıldız forvet devam etti: "Al Ain'e gittiğim için mutluyum. Umarım bacaklarım Birleşik Arap Emirlikleri'nde yüzümü kara çıkarmayacak. Burada oynamak için sabırsızlanıyorum. Daha çok forma giyip daha çok gol atma fırsatım olacağını umuyorum. Her forvet için golle buluşmak çok önemli bir şey. Nerede olursam olayım gollerimi attığımı göstererek kendimi kanıtlamak istiyorum. Golcülüğümden bir şey kaybetmedim. Arapları attığım gollerle coşturacağım".
 
Gyan'ın yerini dolduracak
Emenike'nin yeni takımına, Çin'e giden Asamoah Gyan'ın yerine transfer edildiği belirtildi. Nijeryalı futbolcunun yarın takımına katılacağı ifade edildi.