Fenerbahçe'ye Persie ve Topal müjdesi

Fenerbahçe'ye Persie ve Topal müjdesi

Fenerbahçe'de Persie ve Mehmet Topal, son idmanda takımla birlikte çalıştı.

Sarı-Lacivertliler’in, Avrupa Ligi’ndeki Feyenoord maçında sakatlanan iki yıldızı Robin van Persie ile Mehmet Topal’ın dünkü antrenmanda yer alması, teknik heyeti sevindirdi. Teknik direktör Dick Advocaat, van Persie’yi son oynanan Antalyaspor ve Amed Sportif karşılaşmalarında riske etmeyerek dinlendirmişti.

Bu süreçte sakatlığı ile ilgili tüm sıkıntıları atlatan ve dinlenen Hollandalı futbolcu, takımla çalışmalara başladı. Sakatlığına rağmen iğneyle Antalyaspor sınavında sahaya çıkan, ağrıları artınca oyundan çıkmak zorunda kalan Topal’ın de artık herhangi bir sıkıntısının bulunmadığı ifade edildi. 

Taktik planlarına dahil etti

İki futbolcunun da dünkü antrenmanda çok hırslı oldukları belirtilirken, Advocaat’ın Gençlerbirliği mücadelesi öncesi taktik planlarına van Persie ve Topal’ı da dahil ettiği ifade edildi. Hollandalı hocanın, yıldız futbolcularının bugünkü antrenmandaki durumuna bakarak son kararını vereceği ve ardından Başkent ekibiyle yapılacak karşılaşmanın ilk 11’ini oluşturacağı belirtildi. Özellikle tüm futbolcuların, büyük bir hırsla forma savaşına girdikleri öğrenildi.  

Fanatik