Fatih Terim Serdar Aziz'i de çağırdı

Fatih Terim Serdar Aziz'i de çağırdı

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Serdar Aziz'i aday kadroya aldı.

Bursaspor, federasyona ricada bulundu, İsveç ve Avusturya ile yapılacak hazırlık maçlarında oyuncunun kadroya alınmamasını istedi. Ancak A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Serdar’ı aday kadroya çağırdı.

Bursaspor’da Serdar Aziz sıkıntısı yaşanıyor. Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Eskişehir maçlarında sakatlığından dolayı forma giyemeyen başarılı stoper, 24. haftada Rize önünde 90 dakika sahada kalmasında rağmen bir sonraki hafta Antalya mücadelesini kaçırmıştı.

25 yaşındaki futbolcunun, EURO 2016’yı düşünerek kendini zorlamadığı iddia edilirken Serdar Aziz bu haftaki Kasımpaşa karşılaşmasında da yok. Dün A Milli Takım’ın sağlık heyetine gözüken Serdar’la ilgili Bursaspor, federasyona ricada bulundu, İsveç ve Avusturya ile yapılacak hazırlık maçlarında oyuncunun kadroya alınmamasını istedi. Ancak A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Serdar’ı aday kadroya çağırdı. Federasyon yıldız futbolcunun pasaportunu da isterken, yapılacak son kontrollerin ardından kesin karar verilecek.