Suarez, Arda'ya tek tek anlatacak !

Suarez, Arda'ya tek tek anlatacak !

Arda Turan gibi Barcelona'ya ilk geldiği dönemde sahaya çıkamayan Luis Suarez'in, 5 aylık sürede neler yapması gerektiğini arkadaşına tek tek anlatacağı ortaya çıktı.

Barcelona'nın yeni transferi Arda Turan ile, takımın yıldızlarından Luis Suarez'in yakından ilgilendiği bildirildi. Atletico Madrid'den transfer olduğu Katalan ekibinde, kulübün transfer yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar forma giyemeyecek olan milli futbolcuya Uruguaylı Suarez'in yakın ilgi göstermeye başladığı belirtildi.
 
Liverpool'dan geçtiğimiz yıl geldiği Barça'da, FIFA'nın kendisine verdiği ceza yüzünden uzun süre oynayamayan ve Arda ile benzer bir durumu yaşayan Luis Suarez'e, Arda ile yakından ilgilenme görevi verildi. Oyuncunun içinde bulunduğu durumu bizzat kendisi de deneyimlediği için ne yapması gerektiğini bilen Suarez'in arkadaşına akıl vermeye başladığı ifade edildi. Milli futbolcuya, oynamadan geçireceği 5 aylık sürede neler yapması gerektiğini tek tek anlatacak olan golcü futbolcunun, Arda'ya adeta mentorluk yapacağına dikkat çekildi. 
 

Milliyet