UEFA'dan Diego'ya soruşturma !

UEFA'dan Diego'ya soruşturma !

UEFA Diego Ribas'a soruşturma açtığını duyurdu. En az iki maç ceza alması beklenen oyuncu karar bu yönde olursa iki Lokomotiv maçında da forma giyemeyecek.

Celtic maçında gördüğü kırmızı kartla camiada şimşekleri üzerine çeken Diego Ribas'ı ağır bir ceza bekliyor. Brezilyalı futbolcu, Avrupa Ligi grubu son karşılaşmasında rakibi Johansen'in tahriklerine kapılmış ve kendisine arkadan kasıtlı olarak tekme atarak kırmızı kart görmüştü.
Kırmızı kart cezası oyuncuyu otomatikman bir sonraki maçta cezalı duruma düşürüyor. Ancak bu cezanın artırılması istendiğinde futbolcu, disiplin kuruluna sevk ediliyor ve burada hakkında yeni bir karar veriliyor.

UEFA'dan yapılan açıklamada Diego'ya 'aşırı sert hareket'ten dolayı soruşturma açıldığı duyuruldu. Bu durumda en az iki belki de daha çok ceza alması ihtimali doğan oyuncu, Fenerbahçe'nin ikinci turdaki Lokomotiv Moskova maçlarının her ikisinde de forma giyemeyecek. Fenerbahçe Kulübü'ne de, statta merdivenlerin bloke edilmesi nedeniyle inceleme başlatıldı.
Ayrıca Celtic Kulübü'ne de meşale atma nedeniyle soruşturma açıldı.

Milliyet