Arda Turan'dan 'Türkiye'nin en hızlı kadınına' tebrik

Arda Turan'dan 'Türkiye'nin en hızlı kadınına' tebrik

Milli futbolcu Arda Turan Ralli Şampiyonası'nda birinci olan Simin Bıçakcıoğlu'nu tebrik etti.

2016 Yılı Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birinciliğini Simin Bıçakcıoğlu kazandı. Üst üste beşinci şampiyonluğunu kazanan Bıçakcıoğlu kırılması zor bir rekora imza attı...

Ralliseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yarış kıyasıya çekişmelere sahne oldu. Şampiyonanın son yarışını da birincilikle tamamlayan ve beşinci kez üst üste kazandığı Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birinciliği ile Simin Bıçakcıoğlu; kariyerinde yeni bir ilke imza atarak rekor kırdı.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın final etabında son dört yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu, yarışı birincilikle tamamlayarak beşinci şampiyonluğunu kazandı.

Bıçakcıoğlu, bu şampiyonlukla birlikte ayrıca erkek pilotlarla birlikte mücadele ettiği Grup N yarışlarında da ikinciliği garantilerken adına yarıştığı Neo Motorspor da Türkiye Ralli Şampiyonası’nda takım olarak ikinciliği garantiledi.

Milli futbolcu Arda Turan, başarılı pilotu başarısından dolayı Instagram hesabı aracılığıyla kutladı.Arda Turan, "Erkek egemen bir spor dalında kadın olarak nice başarılara imza atman ve dünyada Türk bayrağını senelerce dalgalandırmanı diliyorum. Tebrikler..." mesajını gönderdi