PSG'den Neymar'a 100 milyon euro

PSG'den Neymar'a 100 milyon euro
Güncelleme:

Brezilyalı yıldızın Barça ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek. PSG, 100 milyon euroluk bir teklifle işi bitirmeyi planlıyor.

Katar sermayesini arkasına alan Paris Saint Germain, sezon sonunda bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe'in haberine göre Paris SG, Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo için tüm imkanları zorlayacaktı. Portekizli için 120 milyon Euro gözden çıkarılmıştı.  Ancak FIFA, PSG'nin planlarına darbe vurdu.
 
Ceza alan Real Madrid, iki dönem boyunca transfer yapamayacak. Güç kaybetmek istemeyen İspanyol ekibi, elindeki tüm yıldızları tutmaya karar verdi.
 
Ceza Real'e verildi ama Paris ekibinin rotası değişti. Fransızlar'ın sezon sonunda Barcelona'da tek kelimeyle döktüren Neymar için kapıyı çalacağı kaydedildi. Brezilyalı yıldızın Barça ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek. Fransızlar, 100 milyon euroluk bir teklifle işi bitirmeyi planlıyor. Gösterdiği performansla zaman zaman Messi'yi bile gölgede bırakan Neymar, geçen sezon 51 maçta 39 gol atarak taraftarlarını coşturmuştu. Neymar bu sezon da 22 maçta 18 gole ulaşarak şov yapmaya devam etti.
 
Sözcü