Kırım'da bir okulda patlama: Çok sayıda ölü var

Kırım'da bir okulda patlama: Çok sayıda ölü var
Güncelleme:

Kırım'da bir okulda patlama meydana geldi. Patlamada 18 kişi hayatını kaybederken, silahlı saldırganın intihar ettiği açıklandı.

Kırım'da bir okulda meydana gelen saldırı ile ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. Adı Vladislav Roslyakov olan (fotoğrafta en sağda) 18 yaşındaki öğrencinin, seri katillere takıntısı olduğu ortaya çıktı. Gencin 1999 yılında Columbine lisesi katliamını gerçekleştiren Eric Harris'i taklit etmek için saldırıdan önce beyaz tshirt giydiği ve pompalı tüfek kullandığı ortaya çıktı.

Kırım'da bulunan Kerç kentindeki bir okulda silahlı saldırı ve parça tesirli bombanın patlaması sonucu 17 kişinin yaşamını yitirdiği ve 50 kişinin yaralandığı belirtildi. Patlamadan etkilenenlerin ambulanslarla hastaneye sevk edildiği belirtildi.

Patlamada ölenlerin çoğunun öğrenciler olduğu aralarında okul çalışanlarının da bulunduğu belirtildi. Rusya Ulusal Anti-Terör ekipleri, şu an için tam olarak belirlenemeyen bir patlayıcı cihazın infilak etmesi sonucu olayın meydana geldiğini açıkladı.

Kırım'da bir okulda patlama: Çok sayıda ölü var - Resim : 1

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, güvenlik güçlerini patlamanın nedeninin ortaya çıkarılması için görevlendirdi. Rusya, patlamanın terör saldırısı olabileceğini açıkladı.

Soruşturma Komitesi olayla ilgili bir açıklama yaptı ve patlamanın bir terör saldırısı değil kasten adam öldürme olduğunu belirtti. Putin, Kırım saldırısının detayları hakkında dikkatli bir incelemenin yapıldığını söyledi.

SALDIRGANLA İLGİLİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKARILDI

Saldırganla ilgili detaylar da ortaya çıkarıldı. Adı Vladislav Roslyakov olan (fotoğrafta en sağda) 18 yaşındaki öğrencinin, seri katillere takıntısı olduğu ortaya çıktı. 

Gencin 1999 yılında Columbine lisesi katliamını gerçekleştiren Eric Harris'i taklit etmek için saldırıdan önce beyaz tshirt giydiği ve pompalı tüfek kullandığı ortaya çıktı.

COLUMBİNE LİSESİ KATLİAM

Columbine Lisesi Katliamı ABD'de yaşanan en kanlı katliamlardan biri olarak biliniyor. Eric Harris ve Dylan Klebold adlı öğrenciler yarı otomatik silahlarla son sınıf öğrencisi oldukları Columbine Lisesi'nde 13 kişiyi öldürdüler ve 24 kişiyi yaraladılar.

Seçiniz...

Etiketler patlama okul kırım