Yok artık ! Cami yakana bedava benzin

Yok artık ! Cami yakana bedava benzin
Güncelleme:

İslam düşmanlığının arttığı Avrupa'dan inanılmaz haberler gelmeye devam ediyor.

Danimarka’da yükselişe geçen İslamofobi akıl almaz noktaya ulaştı. Irkçılar, cami kundaklayanlara bedava benzin vaadinde bulundu.

TARTIŞMALAR TEHLİKELİ BOYUTLARA ULAŞTI

Star gazetesindeki habere göre Danimarka'da İslam İnanç Toplumu'na ait bir cami ve kültür binasının kundaklamasının ardından başlayan tartışmalar tehlikeli boyutlara ulaştı. 40 kişi ile birlikte binayı yakmak isteyen 34 yaşındaki şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MEDYA ÜZERİNDEN ÇİRKİN VAAT

Mahkeme saldırganın psikolojik rahatsızlık içinde olduğunu ve tam olarak ifadesinin alınamadığını bildirdi. Saldırganın gözaltı süresi 4 hafta uzatıldı. Ancak Müslümanlara karşı olan bazı şahıslar sosyal medya üzerinden, camileri kundaklayacak kişilere bedava benzin vermeye hazır olduklarını yazdı.

'YETER Kİ MÜSLÜMANLAR ÖLSÜN'

Svend Jeppesen adındaki Danimarkalı, Facebook sayfası üzerinden yazdığı mesajda "Camilere hayır. Deve pisliklerini yakın. Neden sadece bir yer yakıldı? Bir cami kundaklanacaksa ben de bir bidon benzin vermeye hazırım, yeter ki bir Müslüman ölsün" dedi.

'BENZİN VERMEYE HAZIRIM'

Jeppesen tepkilere cevap olarak da "Yakmak isteyen ben değilim başkaları, ben sadece bir bidon benzin vermeye hazırım" diyerek kendini savundu. Sören Bomholt adlı Danimarkalı da Müslümanlara ve camilere karşı olduğunu yazdı.

İSLAMDAN ARITILMIŞ ÜLKE KAMPANYASI

Tartışmaları alevlendiren bir grup ise Facebook'ta oluşturduğu "Camilere karşı" adlı sayfada "İslam'dan arıtılmış bir ülke" şeklinde kampanya başlattı ve 7 bin üyeye ulaştı ancak Facebook sayfayı hemen kapattı. Kapatılan sayfa kısa sürede başka bir benzer isimle yeniden açıldı ve 300 üyeye ulaşınca o da kapatıldı.

İSLAMOFOBİ NEDİR

Sözlükteki anlamı İslam korkusu olan bu kelime Avrupa ve Batı insanlarının yani çoğunluğu Hristiyan olan bu topluluklarından İslamiyet inancına karşı önyargılı ve onların barbar olduğu düşüncesinden kaynaklanır. İslamofobi İslamiyetin getireceği barbarlıktan korkmak anlamına gelir. Bu korku ile İslamiyet inancına sahip kişilere karşı ırkçı söylemler hatta zarar verici somut eylemler sergilenir.

text-ad
Evliliğinde bu kelimeyi kullanan yanar: Artık resmen boşanma nedeni sayıldı! Evliliğinde bu kelimeyi kullanan yanar: Artık resmen boşanma nedeni sayıldı! Google'dan Türkiye'ye özel yüzde 300 zam! Google'dan Türkiye'ye özel yüzde 300 zam! Dağlardan bedavaya toplayıp, tatlandırıyor, tabağını 50 TL'den satıyor... Hem de Adana'da! Dağlardan bedavaya toplayıp, tatlandırıyor, tabağını 50 TL'den satıyor... Hem de Adana'da! Artık sadece güzelliğiyle değil bölüm başı kazancıyla da dudak uçuklatıyor! Artık sadece güzelliğiyle değil bölüm başı kazancıyla da dudak uçuklatıyor! Suç örgütü liderleri Bodrum’da tatilde yakalandı Suç örgütü liderleri Bodrum’da tatilde yakalandı Fulya Öztürk'e ''Anıtkabir yıkılıp yerine cami ya da mülteci kampı yapılabilir'' montajı! Fulya Öztürk'e ''Anıtkabir yıkılıp yerine cami ya da mülteci kampı yapılabilir'' montajı! Antalya’daki orman yangınında kahreden anlar kamerada Antalya’daki orman yangınında kahreden anlar kamerada Ünlü anketçi CHP'nin AK Partili ve MHP'li seçmenlerin ne kadarını ikta ettiğini açıkladı Ünlü anketçi CHP'nin AK Partili ve MHP'li seçmenlerin ne kadarını ikta ettiğini açıkladı Güzel oyuncu büyük sürprizi nikahında açıkladı: ''Hamileyim!'' Güzel oyuncu büyük sürprizi nikahında açıkladı: ''Hamileyim!'' Hava durumu raporu açıklandı: Kavurucu sıcaklıklar daha da artacak! Hava durumu raporu açıklandı: Kavurucu sıcaklıklar daha da artacak!
Erdoğan'dan CHP'ye yaylım ateşi: ''CHP'ye sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum'' Erdoğan'dan CHP'ye yaylım ateşi: ''CHP'ye sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum'' ''Suya girmek yasaktır'' tabelası var ama su yok... Nedeni kahretti! ''Suya girmek yasaktır'' tabelası var ama su yok... Nedeni kahretti! Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızı olan Filenin Sultanı'nı kadrosuna kattı Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızı olan Filenin Sultanı'nı kadrosuna kattı CHP lideri Özel resti çekti, Erdoğan'a ''Allah'ın korkağı'' diye seslendi! CHP lideri Özel resti çekti, Erdoğan'a ''Allah'ın korkağı'' diye seslendi! Ne döviz, ne borsa, ne altın ne de arsa... İşte kimsenin aklına gelmeyen yatırım yöntemi! Ne döviz, ne borsa, ne altın ne de arsa... İşte kimsenin aklına gelmeyen yatırım yöntemi! İstanbul'daki deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı İstanbul'daki deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı SONAR'ın son genel seçim anketi açıklandı: Tüm bildiklerinizi unutun! SONAR'ın son genel seçim anketi açıklandı: Tüm bildiklerinizi unutun! Marmara Denizi'nde korkutan deprem! İstanbul genelinde hissedildi! Marmara Denizi'nde korkutan deprem! İstanbul genelinde hissedildi! Kılıçdaroğlu sahalara geri döndü; dikkat çeken ziyaret Kılıçdaroğlu sahalara geri döndü; dikkat çeken ziyaret Bir orman yangını da Çanakkale'de çıktı! Lapseki'den dumanlar yükseliyor Bir orman yangını da Çanakkale'de çıktı! Lapseki'den dumanlar yükseliyor