Şortlu kızı darp eden saldırgan cezaevinde çıktı !

Güncelleme:

İstanbul'da minibüste şortlu kıza saldıran kişinin ''vergi suçundan'' cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Melisa S., çarşamba günü Pendik-Aydos hattındaki minibüste şort giydiği için E.K. adlı kişinin saldırısına uğramıştı.

Genç kız suç duyurusunda bulunmuş ancak zanlı ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Şort ve dekolte tişört giydiği için saldırıya uğrayan Melisa S.'nin dehşet anlarına ait kamera kayıtları ortaya çıktı.

Şortlu kızı darp eden saldırgan cezaevinde çıktı ! - Resim : 1

ELİNİ GENÇ KIZIN SAÇINA UZATIYOR

Görüntülerde saldırgan E.K. minibüsünün arka sağ koltuğunda oturduğu hemen ön koltukta ise üniversitesi Asena Melisa Sağlam'ın oturduğu görülüyor. Genç kız telefonuyla oynarken saldırganın arka koltuktan genç kızın saçlarına uzattığı görülüyor. Genç kız durumu farketmiyor. Hemen ardından ayağa kalkan E.K., Asena Melisa Sağlam'ın sol yanağına vuruyor. 

DARP EDİP YERE DÜŞÜRÜYOR

Saldırgan minibüs kapısına doğru ilerlerken genç kız peşinden koşuyor. Asena Melisa Sağlam'ın kolundan yakaladığı saldırgan bu kez genç kızı darp ettikten sonra yere düşürüyor. Asena Melise Sağlam yardım çığlıkları atarken saldırgan hızla minibüsten inerek uzaklaşıyor. Olayın şokunu yaşanan minibüsteki bir kaç yolcu ise saldırganın arkasından bakmakla kalıyor.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından flaş bir gelişme yaşandı.

Şortlu kızı darp eden saldırgan cezaevinde çıktı ! - Resim : 2

BAŞKA SUÇTAN CEZAEVİNDEYMİŞ

Başsavcılık, saldırganın yeniden gözaltına alınması talimatı verdi. Ancak saldırgan E.K'nın "vergi suçundan" cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Asena Melisa Sağlam'ın şikayeti üzerine saldırgan gözaltına alındı. Minibüsteki saldırı sonrası ifade veren E.K bu olayla ilgili olarak serbest bırakıldı. Ancak adli işlemlerin sürdüğü sırada E.K' nın "Vergi kanuna muhalefet" ten suçlu bulunduğu ve 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. E.K bu suçun infazı için Cezaevine teslim edildi. 

Bu arada minibüsteki saldırı soruşturmasında da bir gelişme yaşandı. Başsavcılık serbest bırakılan şüphelininin yakalanması için talimat verdi, E.K hakkında gözaltı kararı çıktı. Gözaltı kararında saldırganın "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "Kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarını işlediği iddia ediliyor. 

"TAHRİK OLDUM"

E. K. ifadesinde gerçekleştirdiği saldırıyı tahrik oldum diye savundu. 'Kadınların bu şekilde giyinmesi insanın nefsini tahrik ediyor' diyen Ercan K. bu ifadelerinin ardından bir de Melisa S.'den şikayetçi olduğunu belirtmişti.

''Ramazan günü şort giydiğim için dayak yedim''''Ramazan günü şort giydiğim için dayak yedim''

 

Seçiniz...