Abalı Ayçiçek Yağı şimdi Getir’de

Abalı Ayçiçek Yağı şimdi Getir’de
Güncelleme:

Abalıoğlu’nun geniş kapasiteli ve yüksek teknoloji donanımlı yağ tesisinde üretilen, gücünü güneşten alarak yemeklere değer ve lezzet katan Abalı Ayçiçek Yağı, artık Getir’de. 1, 2 ve 5 litre seçenekleriyle tek tıkla sipariş edilebilen Abalı Yağ, Getir farkıyla dakikalar içinde kapınıza geliyor.

Tohumdan şişelemeye kadar uzanan tüm süreçte üstün teknoloji kullanılarak üretilen Abalı Ayçiçek Yağı, online alışveriş platformu Getir’de yerini aldı. Abalı Ayçiçek Yağı, Getir mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden 1, 2 ve 5 litrelik seçenekleriyle satışa sunuluyor.

 En sağlıklı ve en lezzetli ayçiçek yağını üretmek için %100 yerli sermaye ile kurulan Abalıoğlu Yağ tesisinde, tohumdan şişelemeye kadar yüksek kalite standartları uygulanıyor. Ülkemizin gurur kaynağı olan fabrikada üretilen ayçiçek yağı, el değmeden şişeleniyor. Ayçiçeğinin sahip olduğu tüm vitaminler, kullanılan ileri teknoloji sayesinde Abalı Yağ’ın içerisinde tamamen korunuyor.

Abalı Yağ, yarım asır önce tarım ve hayvancılıkla başladığı yolculuğunda ayçiçek yağının değerini ve kıymetini bilerek güçlü bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Etiketler advertorial