Bakanlar Kurulu bir daha ertelendi; kısıtlamalar yaz boyunca sürecek

Bakanlar Kurulu bir daha ertelendi; kısıtlamalar yaz boyunca sürecek
Güncelleme:

Bugün yapılması planlanan ve maske ile pazar yasağının görüşüleceği Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programındaki yoğunluk nedeniyle 21 Haziran'a ertelendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi programı nedeniyle pazartesi yapılması beklenen Kabine toplantısı bugüne alınmıştı. Ancak CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan, Kabine toplantısının ertelendiğini açıkladı. Öte yandan mevcut tedbirlerin haziran ayı boyunca devam edileceği bildirildi.

CUMHURBAŞKANI BRÜKSEL'E GİDECEK

Erdoğan toplantı ve yurt içindeki diğer programlarını bitirdikten sonra 14 Haziran Pazartesi günü yapılacak NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gidecek.

TEDBİRLER DEVAM EDECEK

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan da, toplantının ertelendiğini aktarırken mevcut koronavirüs tedbirlerinin ise haziran ayı boyunca devam edeceği bilgisini verdi.

BAKAN KOCA, AY SONUNU İŞARET ETTİ

Dün gerçekleşen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedbirlerle ilgili olarak "Esneme için hazirandan sonra değerlendirme yapılır" ifadelerini kullanmıştı.