Başvuru süresi uzadı, emekli promosyonu 10 bin TL'ye yükseldi!

Başvuru süresi uzadı, emekli promosyonu 10 bin TL'ye yükseldi!
Güncelleme:

Milyonlarca emekli 31 Ağustos'ta biteceği açıklanan ancak son dakika kararıyla 30 Eylül'e kadar uzatılan emekli promosyonu başvuruları için bankalarda saatlerce sırada bekledikten sonra şimdi de promosyonlar 10 bin TL'ye ulaştı.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Emeklilere duyuru yapan Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere 10 bin lira promosyon verileceği bildirildi. Bunun için maaşın Yapı Krediden alınması ve 3 yıl maaş alma sözü verilmesi gerektiği bildirildi. Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını kendi bankasına taşıyan emeklilere 7500 TL promosyon ödemesi yapacağını duyururken 10 emekli yakınının Yapı Kredi Bankası’nda hesap açmasını sağlayan emeklilere de 2500 TL daha ek ödeme yapılacağı paylaşıldı. Bu noktada tüm şartları sağlayan emeklilere 10 bin lira verilecek. Bu kampanyanın ise 30 Eylül’de sona ereceği paylaşıldı.

SON TARİH AÇIKLANDI

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan müşterilere 7500 TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtilen duyurunun devamında 2 Ağustos 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 7.500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceği vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı almış kişiler kampanya kapsamında referans gösterilemez. Yapı Kredi Bankası mevcut emekli maaş müşterisi olan veya Yapı Kredi Bankası’na emekli maaşını taşımak için başvurusu bulunan müşteriler kampanya kapsamında referans gösterilemez. Tüm Yapı Kredi Bankası müşterileri, Emekli Referans Kampanyası kapsamında emekli yakınlarına referans olabilir.

Referans veren müşteri günde en fazla 5 kod oluşturabilir, referans veren müşterinin aktif ve/veya kullanılabilir durumda toplam 10 kodu olması durumunda yeni kod oluşturulmasına izin verilmez. Emekli müşterilerin kendilerine iletilen kodu 10 gün içerisinde kullanması gerekmektedir, 10 gün içinde kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir. Referans verilen emeklinin maaşının Yapı Kredi Bankası’na taşınması ve promosyon ödemesinin gerçekleşmesinin ardından referans veren Yapı Kredi Bankası müşterisinin kampanya ödüllendirmesi yapılır.