İşte Kılıçdaroğlu'nun yol haritası: Mutfak videolarına devam

Güncelleme:

CHP'de Genel Başkanlık koltuğuna veda eden Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol haritası belli oldu. Kılıçdaroğlu'nun dün Türkiye'nin ilk kez Haber3.com'da öğrendiği yeni ofisinde mutfak videolarına devam edeceği iddia edildi.

CHP'de gerçekleştirilen 38'nci tarihi Olağan Kurultay'da yapılan Genel Başkanlık seçiminde Özgür Özel CHP'nin yeni Genel Başkanı seçilmiş böylece Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13 yıl süren genel başkanlığı sona ermişti.

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin Ankara Söğütözü'ndeki Genel Merkez binasına sadece 3,5 km uzaklıkta kendi "Gölge CHP Genel Merkezi"ni oluşturdu. Kılıçdaroğlu için Ankara'nın Mustafa Kemal Mahallesi Balgat Barış sitesinde tutulan aşağıdaki fotoğrafta görülen bu ofis katında Bay Kemal hem siyaseti hem de CHP'yi takip edecek.

CHP'nin 38'inci kurultayında Genel Başkanlık yarışını Özgür Özel'e karşı kaybeden CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi'nin burnunun dibindeki
CHP'nin 38'inci kurultayında Genel Başkanlık yarışını Özgür Özel'e karşı kaybeden CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi'nin burnunun dibindeki "Gölge CHP Genel Merkezi" ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu’nun ofisine dair detaylar merak edilirken Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da tuttuğu ofisle ilgili Yarkadaş kulis bilgisini paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun ofis tuttuğunu doğrulayan Yarkadaş, “Kemal Kılıçdaroğlu ofise cuma günü gitti, gezdi. Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki bu ofiste ya bir vakıf ya da bir enstitü kuracak. Bu vakfın temel işlevi parti politikalarına destek için araştırmalar ve rapor hazırlatılacak. Kılıçdaroğlu mevcut CHP yönetimini destek olmak için özellikle yoksulluğu yok etmek konusunda yoğunlaşmak ve bu konuda sosyal demokrat politikalar üretmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun ofisi çok düşük bir paraya kiraladığını belirten Yarkadaş, "Kemal Bey’in mal varlığı, maaşı kendisine yeten birisi. Kemal Bey mutfak videolarına devam etmeyi düşünüyor” diye konuştu.