Memduh Boydak görevini bıraktı !

Memduh Boydak görevini bıraktı !

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Memduh Boydak Melihşah Üniversitesi'ndeki görevini bıraktı.

Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi'ndeki görevini bıraktı.

Geçtiğimiz eylül ayında Kayseri’de Melikşah Vakıf Üniversitesi’ne yönelik operasyonda gözaltına alınan daha sonra mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan üniversitenin mütevelli heyeti başkanı ünlü işadamı Memduh Boydak “iş yoğunluğu nedeniyle” bu görevi bıraktığını açıkladı.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Memduh Boydak, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı açıklamada, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevini bıraktığını duyurdu.

Memduh Boydak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevimden bugün itibariyle mevcut iş yoğunluğum nedeniyle ayrılıyorum. Ülkemizin ve gençlerimizin gelişimi amacıyla, iyi niyetle çalışarak şehrimize ve ülkemize saygın bir üniversite kazandırdığımıza inanıyorum. Görevim süresince birlikte çalışma fırsatı bulduğum üniversitenin tüm akademik ve idari personeline katkılarından dolayı teşekkür ederim.”

CEMAAT OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Kayseri’nin ilk vakıf üniversitesi olan Melikşah Üniversitesi’ne bir süre önce kamulaştırmada ‘yağma ve gasp’ yapıldığı iddiasıyla operasyon yapılmış, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak gözaltına alınmış, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol koşuluyla serbest bırakılmıştı.

meliksah-orta.jpg