Kılıçdaroğlu ve Akşener Saray’daki törene katılmadı

Kılıçdaroğlu ve Akşener Saray’daki törene katılmadı
Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki törene katılmadı.

Cumhuriyet'in ilanının 95. yılı tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Ankara'daki kutlamalarının ilk adresi ise Anıtkabir oldu. Binlerce vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren Türk Kurtuluş Savaşı'nın ve inkılaplarının önderi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna koştu. Anıtkabir'deki resmi törene ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. kuruluş yıl dönümü yurtta, KKTC’de ve yurt dışındaki temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilk tören Anıtkabir’de düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Meclis Başkanı Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener, BBP lideri Mustafa Destici, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve çok sayıda devlet görevlisi katıldı.

Anıtkabir'deki törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Saray'da tebrikleri kabul ediyor.

Akşener'den resepsiyon kararı: Rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağızAkşener'den resepsiyon kararı: Rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağız

Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Resepsiyonu'na katılacak mı ?Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Resepsiyonu'na katılacak mı ?

Devlet Bahçeli'den sürpriz 29 Ekim kararı !Devlet Bahçeli'den sürpriz 29 Ekim kararı !