Merve Kavakçı'nın diğer kızı da Erdoğan'ın danışmanı çıktı

Merve Kavakçı'nın diğer kızı da Erdoğan'ın danışmanı çıktı
Güncelleme:

Merve Kavakçı’nın diğer kızı Fatma Gülham Abushanab’ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışanı olduğu ortaya çıktı.

Kavakçı Ailesi son günlerdeki gelişmeler nedeniyle yine Türkiye’nin gündemine oturdu. Merve Kavakçı 1988 yılında Ürdün asıllı ABD vatandaşı Ali Ahmad Abushanab ile evlendi. Bu evlilikten Fatma Gülham ve Mariam isminde iki kızı oldu. Kavakçı, Ali Ahmad Abushanab çifti 1993 yılında boşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merve Kavakçı’nın kızı Mariam (İncil’de Meryem anlamında kullanılan) Kavakçı’yı Cumhurbaşkanlığı danışmanlığına atamıştı.

Bir süre önce Kuala Lumpur Büyükelçisi olarak atanan Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a danışman olarak atanması tartışmalara neden olurken, Merve Kavakçı’nın diğer kızı Fatma Gülham Abushanab’ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışanı olduğu ortaya çıktı.

AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Hak-İş’in “Yenilikçi Yöntemlerle Kadın Çalışanların Eğitim Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi”nin kapanışına katılan Fatma Gülham Abushanab, Cumhurbaşkanlığı danışmanı olarak anons edildi.

Mariam Kavakçı'nın paylaşımları için flaş açıklamaMariam Kavakçı'nın paylaşımları için flaş açıklama

Erdoğan'ın yeni danışmanı Mariam Kavakçı'nın fotoğrafları olay olduErdoğan'ın yeni danışmanı Mariam Kavakçı'nın fotoğrafları olay oldu

Merve Kavakçı'nın kızı Cumhurbaşkanlığı danışmanı olduMerve Kavakçı'nın kızı Cumhurbaşkanlığı danışmanı oldu