MHP'nin hedefinde şimdi de sokak röportajları var

MHP'nin hedefinde şimdi de sokak röportajları var
Güncelleme:

MHP'nin 2 numaralı ismi Semih Yalçın, partisinin genel başkanı Bahçeli’yi eleştiren bir vatandaşla yapılan röportajı işaret ederek “Ne kadar muhalif sokak kedisi varsa MHP ve genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli aleyhinde algı miyavlaması için sokaklara salınmış" dedi.

Sokak Kedisi’ isimli Youtube kanalında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketi olan Osmaniye’de vatandaşlara mikrofon uzatan Ebru Uzun Oruç'a MHP'den sert tepki.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "sokak röportajlarıyla MHP’nin başarısına karşı kampanya yürütüldüğünü" öne sürerek “MHP teşkilatlarının; CHP’nin birinci çıktığı il ve ilçelerde geniş halk kesimleriyle bire bir temas kurup zillet ittifakının ‘HDPKK iştirakli’ kirli tezgâhlarını bütün ayrıntılarıyla ifşa etmeye başlaması, anlaşılan, şer cephesini fena telaşa düşürmüş. Ne kadar muhalif sokak kedisi varsa MHP ve genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli aleyhinde algı miyavlaması için sokaklara salınmış. Nasıl zillet ittifakına borazanlık eden TV kanallarının yalan, iftira ve karalama kampanyaları 6+1’li ihaneti örtbas etmeye yetmiyorsa; sokak miyavlamaları da oy kazandırmayacak. Bırakın memleketin bütün kedilerini, bilumum karşıt fareler dahi sokaklara salınsa CHP ve hempalarının PKK’nın siyasi acentesi ile kapalı kapılar ardında sahneledikleri kirli oyunları gizlemeye yetmeyecek. Miyavlamak, ciyaklamak, viyaklamak; CHP’yle kuyruklarına sandık marifetiyle teneke bağlanmasına engel olamaz.” dedi.

Oruç ise Yalçın’ın tweet’lerini ‘miyavlayarak’ tiye aldı.

"BAHÇELİ DEYİNCE SİNİRLERİM TEPEME ÇIKIYOR"

Osmaniyeli bir vatandaş MHP lideri Bahçeli’yi şöyle eleştirmişti: “Bahçeli deyince sinirlerim tepeme çıkıyor. Hiç adını sorma, şimdi hakaret ederim. Bahçeli’nin memleketi diye bir memleket yok. (Yani iktidar değişikliği istiyorsunuz?) Kesinlikle. Hem de yarından da erken. Korkunç oy kaybetti burada. Benim çok eski MHP’li arkadaşlarım var, ‘Biz bu adamı mı destekledik’ diyorlar.”

Röportajı yapan Ebru Uzun Oruç, daha sonra Twitter üzerinden Bahçeli’yi eleştiren kadının Osmaniye Belediye Meclisi’nde özür diletildiğini, o anların kayda alınıp MHP’li hesaplar tarafından paylaşıldığını söylemişti.