Olaylı Bursaspor-Amedspor maçında yeni gelişme!

Olaylı Bursaspor-Amedspor maçında yeni gelişme!
Güncelleme:

Bursasapor ve Amed Sportif Faaliyetler’i arasında oynan maçta tribünde açılan pankartlarla ilgili olarak gözaltına alınanların sayısı 10'a yükseldi.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 25’inci hafta mücadelesinde dün Bursaspor, Amed Sportif Faaliyetler’i sahasında ağırladı.

Yüksek tansiyonda geçen mücadeleyi Bursaspor, 2-1’lik skorla kazandı. Yeşil-beyazlılara galibiyeti getiren goller 28’inci dakikada Çağatay Yılmaz ve 81’inci dakikada Cenk Enver Şahin’den geldi. Konuk ekibin tek golünü ise 89’uncu dakikada Mehmet Gürkan Öztürk kaydetti. Bu sonucun ardından haftaya lider giren Amed Sportif Faaliyetler, zirvedeki yerini Çorum Futbol Kulübü’ne bırakarak 41 puanda kalırken; Bursaspor puanını 25’e yükselterek rahat bir nefes aldı.

MAÇ SONU GERGİNLİK

Maç sonu futbolcular soyunma odasına girerken, tansiyon yeniden yükseldi. Amed Sportif Faaliyetler yöneticileri ve futbolcuları ile Bursaspor tribünleri arasında gerginlik yaşandı. Güvenlik güçlerinin müdahalesi ile gerginlik büyümeden yatıştırıldı. İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da, Amed Sportif Faaliyetler futbolcuları ve yöneticilerinin yanına gelerek, tansiyonun düşmesi için uyarılarda bulundu.

4 GÖZALTI KARARI

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “TFF 2. Lig Bursaspor-Amed Sportif futbol takımları arasındaki müsabaka sırasında açılan pankartlarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili olduğu değerlendirilen 4 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verilmiştir. İddialar tüm yönleriyle soruşturulmaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

10 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Çıkan olaylara ilişkin 10 gözaltına alınanların sayısının 10'a yükseldiği bildirildi.

DHA

Etiketler Bursaspor amedspor