Ulusoy’dan başkan Bektaş’a Ziyaret

Ulusoy’dan başkan Bektaş’a Ziyaret

Sakarya Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Levent ULUSOY, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Haziran ayında yapılacak genel seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aday Adayı Levent Ulusoy’un projeleri hakkında Ömer Bektaş ile istişarelerde bulundu.

2023 Lider Türkiye yolun da Sakarya’nın öncü bir il olduğunu ve konum itibariyle Türkiye’de oldukça değerli olduğunu dile getiren Levent ULUSOY, Adalet ve Kalkınma Partisi için önem arz ettiğini dile getirdi.

Sakarya’nın spor faaliyetlerinde ki başarılarını da dile getiren Ulusoy, Sakarya’nın birçok alanda dereceler elde ettiğini ve birçok değerli futbolcuyu Dünya’ya kazandırdığını dile getirdi. Türk Futbolu için Sakarya’nın çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Ulusoy; bu konu üzerine daha fazla eğilerek Türkiye’ye ve Dünya’ya çok daha iyi futbolcular kazandırılabileceğini dile getirdi.

Sakarya’da sporun kalkınması için elinden geleni yapacağını dile getiren Levent ULUSOY, başkan Bektaş’a ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür edip ziyaretlerine devam etti.