Galatasaraylı Futbolcu Koray Günter:

Galatasaraylı Futbolcu Koray Günter:

"Bu zor durumu atlatırız. Kimse geçen sezonu unutmasın"- "Kendime güveniyorum. Bu kulübün geleceği olmak istiyorum"


İSTANBUL (AA) - Galatasaray'ın genç futbolcusu Koray Günter, sarı-kırmızılı kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi atlatacağına inandığını bildirdi.

Koray Günter, Galatasaray dergisinin mart sayısında yer alan röportajında, yaşanılan zor zamanların futbolun içinde olduğunu vurgulayarak, "Gelecek senelerde inşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz" ifadesini kullandı.

Borussia Dortmund'da olduğu dönemde kulübün neredeyse batma noktasına geldiğini hatırlatan Koray, "O dönemde çok doğru kararlar verildi. Taraftarlar ile bütünleşildi ve kulüp kurtarıldı. Bayern Münih'le başa baş giden, iki kez şampiyonluk kazanmış, Şampiyonlar Ligi'nde final oynamış bir takım yaratıldı. Biz de bu zor durumu atlatırız. Kimse geçen sezonu unutmasın. Geçen sezon şampiyonluğu kazanan da aynı kadroydu. Kenetlenelim, birbirimize güvenelim ve destek olalım" değerlendirmesinde bulundu.


- "Kariyerimde ilerlemek için geldim"


Galatasaray'a transfer olma sebebini, "Kariyerimde ileri bir adım atmak için geldim" sözleriyle aktaran Koray, şunları kaydetti:

"Burada bulunmaktan çok memnunum. Hamza Hamzaoğlu döneminde de 10-15 maç forma şansı buldum. Şimdi tekrar öyle bir döneme gelmeye başladım. Kendime güveniyorum. Bu kulübün geleceği olmak istiyorum. Fırsat verilirse, bana güvenen bir hoca olursa ve bir süreklilik kazanırsam, olacağımı da düşünüyorum. Kendi kalitemi biliyorum. Henüz saha içinde yüzde 100 performansımı veremiyorum. Yine de aklımdan geçenleri zor kolay demeden deniyorum. Çünkü her oyuncu ne yapabileceğini ve ne yapamayacağını bilir."