Genç adamdan insanlık dersi

Genç adamdan insanlık dersi

Trabzon'da bir derede mahsur kalan keçiyi hiç düşünmeden soğuk suya girerek kurtaran bir genç, sosyal medyada büyük takdir topladı.

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Taşkıran beldesindeki Solaklı Deresi’nde sürüden ayrılarak mahsur kalan keçiyi büyük fedakarlıkla kurtaran Karadenizli genç, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Dondurucu soğuğa rağmen üstünü çıkartarak dereye giren Yener Kurt adlı genç, kurtardığı keçiyi önce defalarca öptü ardından titreyen keçiyi ceketine sararak sahibine teslim etmek için yol boyunca koşturdu.

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Taşkıran beldesindeki Solaklı Deresi’nde sürüden ayrılarak mahsur kalan kuzuyu gören Karadenizli Yener Kurt adlı genç, dondurucu soğukta hareketsiz halde bekleyen keçiyi büyük bir kahramanlıkla kurtardı. Üstünü çıkarttıktan sonra dondurucu soğukta dereye giren genç, keçiyi kurtarmak için kendini adeta tehlikeye attı. Gencin keçiyi kurtardıktan sonra yaptıklarıyla tam bir insanlık örneğini göstermesi ise sosyal medyadan büyük beğeni topladı. Gencin keçiyi dereden kurtardıktan sonra büyük bir içtenlikle öpmesi ve soğuktan titreyen kuzuya ceketini sararak kucağına alması kameralara yansıdı.

Keçiyi ceketine sardıktan sonra kucağına alan genç, onu ısıtmak için elinden geleni yaptı. Keçinin sahibini de bulan genç, onun ölmemesi için sahibine teslim etme mücadelesi sırasında gösterdiği çaba, takdir topladı. Sosyal medyada da vatandaşların ilgisini çeken genç, keçiyi sahiplenmesinden ve yaşanan diyaloglardan dolayı büyük beğeni topladı.