Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın Kardeş Acısı

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın Kardeş Acısı

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın erkek kardeşi Özcan Candan bir iş kazası sonucu hayatını kaybetti.

- Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın erkek kardeşi Özcan Candan bir iş kazası sonucu hayatını kaybetti.

Milletvekili Ercan Candan'ın tek erkek kardeşi olan evli ve 4 çocuk sahibi Özcan Candan (43), Ömerli'de yapımı devam eden Hastane inşaatında akşam saatlerinde bir iş kazası geçirdi. Başında bareti olmasına rağmen zeminde bulunan Candan'ın başına hastanenin 7. katından gaz-beton parçası düştü. Ağır yaralı olarak hemen özel bir hastaneye kaldırılan Candan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Elinden tuğlayı düşürdüğü iddia edilen inşaat işçisi S.K. polis tarafından gözaltına alındı.

Acı haberi Mecliste alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, apar topar Ereğli'ye geldi. Hastane girişinde oldukça bitkin görünen ve ayakta durmakta zorlanan Milletvekili Candan'a, protokol üyeleri destek verdi. Bu sırada, Zonguldak ve Ereğli'nin protokolü ile çok sayıda vatandaş hastaneye akın etti.

Öte yandan AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, cenazenin yarın Hamzafakıhlı Çolaklaraltı Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip aile mezarlığında toprağa verileceğini söyledi.