Bir ayakkabı için annesine şiddet gösteren genç kıza tepki yağıyor

Güncelleme:

İstediği ayakkabıyı almayan annesini mağazanın merdivenlerinden iten genç kızın videosu sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç kızın annesine gösterdiği şiddet, büyük tepki çekti.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda genç kız, istediği ayakkabıyı almayan annesini önce darp etti, ardından merdivenlerden itti. Genç kızın yaptığı bu zorbalığın videosu sosyal medyaya yansıdı. Olay esnasında mağazada bulunan vatandaşlar ve mağaza çalışanları da duruma tepki gösterdi. Bir müşteri “Bir insan annesini döver mi? Sen nasıl bir kızsın?” diyerek genç kızı eleştirdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Yaşanan bu olayın ardından sosyal medyada çok sayıda kişi #anneyekalkanellerkırılsın hastag’i ile olayla ilgili tepkilerini paylaştı:

@seyhan1881: Anne olamadığım için üzülüyordum. Ya böyle bir evlat sahibi olsaydım diye teselli ediyorum kendimi.

@rabiagorez44: Yeni neslimizin hali! Anne babaya saygının bittiğini gösteren bir resim. Ne yapmış olursa olsun bir anneye böyle davranamazsın.

@unallld: Bugün o merdivenden yuvarlanan sadece bir anne değil, son dönemde yetişen tüm çocukların ‘ahlak’ seviyesinin resmidir.

@merveuckunn: İstediği ayakkabıyı almadı diye annesini dövüp merdivenden aşağı itmek nasıl bir ahlaksızlık? Bu dünya nereye gidiyor böyle?