Balıkesir Chp’nin Milletvekili Adayları Netleşti

Balıkesir Chp’nin Milletvekili Adayları Netleşti

Balıkesir’de CHP üyeleri bugün sandık başına giderek ön seçim için oy kullandı. CHP’li üyelerin oyları ile Balıkesir milletvekilleri de belli oldu.Balıkesir’de CHP üyeleri sandık başına giderek millet...

Balıkesir’de CHP üyeleri bugün sandık başına giderek ön seçim için oy kullandı. CHP’li üyelerin oyları ile Balıkesir milletvekilleri de belli oldu.

Balıkesir’de CHP üyeleri sandık başına giderek milletvekili adaylarını seçti. Buna göre; seçimde Mehmet Tüm 5820, Ahmet Akın 5111, Namık Havutça 4543, Fikret Şahin 4493, Ali Kemal Deveciler 4369, Ensar Aytekin 3866, İrfan Barış 3111, İsmail Aynur 2990 oy alarak ilk 8 içinde yer aldı.

CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol, seçim sonuçlarını İHA’ya özel değerlendirdi. Başkan Erol, "Harika bir ön seçim geçirdik. Aday adaylarımız ilçe ilçe gezerek çalıştı. Katılım konusunda elimizde net bilgi yok. Onları daha sonra inceleyeceğiz. 7 Haziran’a pırıl pırıl bir liste ile gidiyoruz. İlk 3 adayımızın Güney Marmara olarak adlandırdığımız bölgeden olmasının hiç bir sakıncası yoktur. Bunlar Balıkesirimizin milletvekili adaylarıdır. Hayırlı olsun" dedi.