YGS Uşak birincileri Körfezden

YGS Uşak birincileri Körfezden

Uşak Körfez Dershaneleri, YGS sınavından sayısal alanda iki tane Uşak birincisi çıkardı.Uşak Körfez Dershaneleri'nden yapılan açıklamada göre Fatih Türkmen ve Süleyman Emre Altuntaş'ın sayısal alanda Uşak birincileri olduğu belirtildi....

Uşak Körfez Dershaneleri, YGS sınavından sayısal alanda iki tane Uşak birincisi çıkardı.

Uşak Körfez Dershaneleri'nden yapılan açıklamada göre Fatih Türkmen ve Süleyman Emre Altuntaş'ın sayısal alanda Uşak birincileri olduğu belirtildi. Özverili ve düzenli çalışmalarının sonuçlarını bu yıl da aldıklarını söyleyen Körfez Dershaneleri Uşak Müdürü Hayrullah Kırer, "Dershane öğrencilerimizden Fatih Türkmen ve Süleyman Emre Altuntaş YGS1 ve YGS 2'de Uşak birincisi olmuşlardır. Özverili ve düzenli çalışmalarının sonuçlarını bu yıl da aldık. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Kırer sözlerini şöyle sürdürdü: “Deneyimli öğretmen kadrosu ve kaliteli dokümanları ile teknoloji destekli eğitimi ve fedakârca çalışan rehberlik kadromuzla Körfez Dershaneleri, 2015’te de kendisinden beklenen başarıyı gerçekleştirmiştir. Emeği geçen başta öğrenci ailelerimize, okuldaki öğretmenlerine ve ekibime teşekkür ediyorum”

Her öğrencisinin seviyesine göre uygun programlar uyguladıklarını söyleyen Hayrullah Kırer, "Yaklaşık 2 milyon kişinin yarıştığı sınavda bu dereceleri elde etmek kolay değildir. Yılların birikimi, öğrencilerin öğrenme ihtiyaç ve beklentilerine uygun çalışmalar, yeni ve modern binamızda fiziki şartların en üst düzeyde hazır hale getirilmesi başarıya her türlü zemini hazırlıyor, beklentilerimizin ve başarımızın tesadüf olmadığını gösteren öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Çalışmasını karşılığını aldığını söyleyen Körfez öğrencisi Fatih Türkmen, “Dershane öğretmenlerim ile önceden planlama yaptım planlamaya bağlı kaldım. Okul ve dershane öğretmenlerim çalışmalarımda hep yanımda oldular. Ailem ise motivasyonumu hep yüksek tuttular. Her şeye hayata olumlu baktım hep pozitif düşünmeye çalıştım” açıklamasını yaptı.

Süleyman Emre Altuntaş ise “Düzenli ve planlı çalışınca bu sonuç ortaya çıkmıştır. 9'uncu sınıftan itibaren Körfez Dershanesi öğrencisiyim. Son iki yıldır dershane öğretmenlerimin yapmış olduğu planlar ile çalıştım. Bizden sonra sınava girecek arkadaşlarıma tavsiyem; yaz tatilini iyi değerlendirip, okul ve dershane öğretmenlerin vermiş oldukları ders çalışma planlarına uysunlar” ifadelerini kullandı.

CİHAN